^Повратак
  
  
  
Get Adobe Flash player

НАЈБОЉИ И У СРЕДЊИМ ШКОЛАМА НАШИ ЂАЦИ! МАТУРАНТИ 2017/18.ШК.ГОД.

Са великом радошћу и огромним поносом званично објављујемо да су у све четири румске средње школе ученици генерације наши бивши ђаци:
Ана Марчетић - Средња економска школа
Милош Дрљача - Средња пољопривредна школа
Александар Мишљијевић - Средња техничка школа
Војин Пузић - Гимназија

Најзадовољнији смо када видимо да наша деца расту, раде на себи и напредују. 
Децо драга, срећно вам било!

17. Фестивал музике за децу "Распевано пролеће Србије 2018."

17. Фестивал музике за децу "Распевано пролеће Србије 2018." 13.06.2018. Наши ученици врло успешни. Честитамо свима!

 ФОТОГРАФИЈЕ КЛИКНИ!       ФОТОГРАФИЈЕ 2 КЛИКНИ!

 

16.06.2018. Финале у Панчеву освојили медаље КЛИКНИ И ВИДИ ФОТОГРАФИЈУ!

08.06.2018. "Музика вечности- народне песме и занимљивости" и ЦД-а

8.6.2018. године одржана је промоција збирке "Музика вечности- народне песме и занимљивости" и ЦД-а "Народне песме" у аранжману наставнице Сунчице Јаковић. Наставница Сунчица је водила хор наше школе који је извео ове композиције. Плесне кореографије су са својим ученицима припремиле: Марија Тополић, Марија Радовић, Марија Галечић, Нада Турчиновић, Весна Крстић, Милица Ковачевић, Наташа Станић, Маја Бреберина и Ирена Лазаревић, док је сценографију цветовима улепшала Ивана Љубић.

ПРЕЛЕПЕ ФОТОГРАФИЈЕ 1 КЛИКНИ!

ПРЕЛЕПЕ ФОТОГРАФИЈЕ2 КЛИКНИ!

08. И 09. 06.2018. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ТЕХНОЛОГИЈЕ У ОБРАЗОВАЊУ

   На међународном сајму НОВЕ ТЕХНОЛОГИЈЕ У ОБРАЗОВАЊУ - NEW TECHONOLOGIES IN EDUCATION који је одржан 8. и 9. јуна у Београду нашу школу је представила наставница Љиљана Бакић. Садржаји су били веома разноврсни. Омогућено је сваком посетиоцу учешће у предавањима, радионицама, демонстрацијама рада најновије генерације паметних табли и дигиталних уџбеника. Британски излагачи су били у већини али су се представили и остали страни као и домаћи излагачи.
Акценат овог сајма је стављен на развијање алгоритамског и критичког размишљања, програмирања и дигиталне писмености код наших ученика чиме их припремамо за неизвесну будућност.

                                                          ДИВНЕ ФОТОГРАФИЈЕ КЛИКНИ!                                                                                    

 
 

 

11.06.2018. ВУКОВЕ ДИПЛОМЕ

11.06.2018. Свечано уручена сведочанства ученицима 8. р. Диван догађај за сваког родитеља, ђака и запосленог у школи. Срдачан пријем родитеља ученика са Вуковим дипломама. 
Ученици Вукове дипломе: Анђела Делић 8-1, Милица Паспаљ 8-1, Милица Тривковић 8-1 и ђак генерације, Иван Батало 8-2, Невена Новаковић 8-2, Алекса Страјин 8-2, Бојан Филиповић 8-2, Наташа Војновић 8-2, Александра Беговић 8-3, Катарина Јанчуровић 8-3, Софија Пешић 8-3, Снежана Врањковић 8-4, Теодора Смуков 8-4, Емилија Косановић 8-5 и Страхиња Кљајић 8-5. 


Браво 15 Вукових диплома, честитамо од срца!

 

ФОТОГРАФИЈЕ КЛИКНИ!

 

 

05.06.2018. СВЕТСКИ ДАН ЗАШТИТЕ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ 1-1 НА ДЕЛУ

05.06.2018. Баш на Светски дан Заштите животне средине у наше 1-1 сасвим случајно дошао Блекица!Наиме птиче вране је пало са дрвета још нејако и мало да самостално лети, наша Јана Васић га је донела у учионицу. Спремно као и увек 1-1 је уз помоћ своје учитељице научило: како и на који начин се хране такви птићи, што су и сами после чинили, о особинама врана, птицама које су врло интелигентне и бучне што нас је довело до закључка да имамо сличности.

На крају смо га вратили у своје природно станиште. Овом безрезервном бригом смо показали изузетно еколошко функционално знање.

Честитке 1-1 на дивном примеру како треба еколошки живети са природом и старати се о свим живим бићима на планети Земљи.

1 1 VRANA PTICE SV DAN ZAST ZIV SRED 2018

ЈОШ ПРЕЛЕПИХ ФОТОГРАФИЈА И ВИДЕО СНИМАКА КЛИКНИ И ВИДИ!

ФИЛМ О НАШЕМ ПТИЋУ БЛЕКИЦИ КЛИКНИ И ВИДИ!

Copyright © 2013. ОШ Душан Јерковић Рума Rights Reserved.