^Повратак
  
  
  
Get Adobe Flash player

Наши нови прваци

Поштовани родитељи наших нових првака,

Спискови ученика по одељењима постављени су на огласној табли школе.

Добро нам дошли!!!

Наш понос

Данас смо испратили још једну сјајну генерацију. Генерацију која је све проблеме савладавала са осмехом и са пуно духа. Данас, по први пут, додели Вукових диплома нису смели да присуствују сви осмаци, нису могли да поздраве најбоље у својој генерацији и да их испрате уз заслужени аплауз. Имамо једанаесторо вуковаца, пет вила и шест витезова, који из наше школе излазе са пуним рукама диплома и награда.

Драга децо, желимо вам да наставите да зидате високо на овим чврстим темељима које сте направили. Сањајте. Истражујте. Растите. Летите. Учите. Волите.

Будите увек поносни што сте Душановци, као што се и ми поносимо вама.

Срећно вам било!

Ваша школа

CollageMaker 20200625 170039509

Поклон школи

У понедељак 1. 6. 2020. Општина Рума поклонила је нашој школи компјутере, пројектно платно и ласерски штампач у оквиру акције Модернизација учионица. Такође, нам је потврђено још једном да ће сви наши ученици добити бесплатне уџбенике за наредну школску годину. Више о томе можете прочитати на https://www.dnevnik.rs/vojvodina/modernizacija-ucionica-i-besplatni-udbenici-u-rumi-03-06-2020

Захваљујемо се Општини Рума у име наше школе.

sajtpokloni

 

 

Мало подсећање

Драга децо,

Од сутра ће неки од вас поново долазити у школу. Колико год да сте нам недостајали, не смемо заборавити да вирус због којег се већ дуго нисмо видели и даље постоји. Дочекаћемо вас сутра у безбедном окружењу, али није лоше да се сви подсетимо неких мера предострожности.

zastita slikazastita 1 slikamaska slika

Почетак рада продуженог боравка

 С обзиром да од понедељка 11. 5. 2020. са радом почиње наш продужен боравак замолили бисмо родитеље који доводе своју децу да се придржавају следећих упутстава:
  1. Деца у бораваку бораве од 7:30-16:30 ( по потреби дете може доћи и раније уз сагласност директора школе);
  2. Родитељи децу доводе до улаза у школу и ту их и чекају у повратку;
  3. Родитељ је обавезан да детету измери температуру пре доласка у боравак и да уколико је температура повишена дете не доводи, а школу обавести о томе;
  4. Свако дете треба да понесе флашицу са водом, као и ужину коју ће појести у школи. Пожељно је да дете доручкује код куће пре доласка.
Школа се са своје стране обавезује да ће предузети све неопходне хигијенске мере како би се избегла могућност ширења било какве заразе.
Надамо се да ће све ово ускоро остати иза нас, али морамо бити опрезни и даље, јер нажалост епидемија још увек није завршена.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           Управа школе
Copyright © 2013. ОШ Душан Јерковић Рума Rights Reserved.